Smek Design
Floor Area: 511sqmBedrooms: 4 + studyBathrooms: 5

This site is situated amonst the hills and valleys of bonogin. The rear of the site backs onto the bonogin creek and views through the valley to the south. This home was designed to suit the sloping block and take advantage of the views to the south. With the main living areas to the southwest, highlight windows were used to allow direct sunlight into these spaces.

A 4 car garage was required and to reduce the visual impact of garage doors, timber battens were used to create a feature and conceal the doors.

The master ensuite features a glass roof to allow star glazing baths at night.

The rear entertaining area has a large atrium feel with a cantilevered balcony above.

Comments

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *